Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udsendt 23. maj 2024 til 3.212 abonnenter

Nyt fra din lokalafdeling

 

 

Kære Medlem

 

 

 

Velkommen til sæsonens sidste nyhedsbrev inden sommerferien. Kontoret har sidste åbningsdag torsdag, 30. maj og åbner igen efter sommerferien mandag, 5. august.

IT-caféerne hver mandag fra 10-12 i Holmbladsgade og hver tirsdag fra 10-12 i Hørgårdens Aktivitetscenter er åbne i juni måned.

Kontorets telefon 35 13 70 37 har lukket samtidig med kontoret. Der er indtalt telefonbesked herom. Telefonsvareren bliver ikke aflyttet i sommerferien.

Mandag 30. maj er sidste frist for tilmelding til tur 818 Rundvisning i ”Malergården”, Odsherred. Se onlinetilmelding herunder. Turen gennemføres ved mindst 40 tilmeldinger. Lige nu har 32 tilmeldt sig turen.

Kultur- og fritidsforvaltningen har med et foreløbigt tilsagn fortalt, at vi har fået tildelt de timer i Prismen, i Sundbyøsterhallen og i Hal C vi har søgt om de næste to år fra 1. august 2024 til 30. juni 2026. Noget skal gå helt usandsynligt galt hvis ikke det foreløbige tilsagn ændres til et permant tilsagn. Endelig besked primo juni.

 

 

4 dage med lokalafdeling Tårnby til Århus

 

Vores gode nabo, Lokalafdelingen i Tårnby, arrangerer i samarbejde med Vikingbus en fire-dages udflugt til Århus. Det omfangsrige program kan læses her: https://billeder.aeldresagen.dk/cdn/xZfW5A/flyer-1.pdf

Udflugten finder sted i dagene 4.- 7. oktober 2024.

Bindende tilmelding senest 19. juni, til Johnny Fredelund. hjfredelund@yahoo.dk Tlf. 21 91 50 36
Ved tilmelding skal følgende oplyses: navn, adresse, telefon og mail-adresse.


Du kan også tilmelde dig online her. Vikingbus fremsender rejsebevis og betalingsinformationer i starten af august.

 

 

Sidste år fik sommerhungrende feriedanskere og turister fuld valuta for pengene i juni, der virkelig var sommerlig, mens resten af sommersæsonen (juli og august) stod ynkelig tilbage – hovedsagelig kølig, overordentlig våd og solfattig.

I år er det som om sommeren er begyndt allerede i maj - den sidste forårsmåned. Vi er spændte på, hvad sommeren 2024 har til os.

Alle ønskes en god sommer.

Venlig hilsen
Bestyrelsen
Amager2300



 

 

 

Denne mail kan ikke besvares.

 

Har du spørgsmål til nyhedsbrevet, eller vil du i kontakt med lokalafdelingen, kan du finde kontaktinformationerne ovenfor eller på den lokale hjemmeside.

 

Ændring af e-mail

Afmeld lokalt nyhedsbrev

Privatlivspolitik

Medlemsnummer:

Mailkode: #G3QLF8

 

Sidst opdateret 24.05.2024