Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

2021 Formanden har ordet

Velkommen til forårssæsonen 2021 hvor du måske genkender nogle af arrangementerne, som også var udbudt i efteråret 2020, men som måtte udskydes eller helt aflyses på grund af de påbudte Corona-restriktioner. Specielt forsamlingsforbuddet har spillet os et puds og været årsag til aflysninger med kort varsel. Det prøver bestyrelsen at tage højde for i den nye sæson.

Kære medlem

Flex Strategi blev præsenteret som efterårets nye værktøj på årsmødet i september. Alene det faktum at mødet var blevet flyttet til Portalen, var en illustration af den fleksibilitet, det er nødvendigt, alle udviser.

Velkommen til forårssæsonen 2021 hvor du måske genkender nogle af arrangementerne, som også var udbudt i efteråret 2020, men som måtte udskydes eller helt aflyses på grund af de påbudte Corona-restriktioner. Specielt forsamlingsforbuddet har spillet os et puds og været årsag til aflysninger med kort varsel. Det prøver bestyrelsen at tage højde for i den nye sæson.

TILMELDING TIL ALLE ARRANGEMENTER
Blandt andet ved at indføre obligatorisk tilmelding til samtlige arrangementer og betaling via hjemmesiden. Det gøres for, at ingen medlemmer skal gå forgæves, men kan være sikret en af de begrænsede pladser til det arrangement, man gerne vil deltage i. Det være sig foredrag med kaffe og kage eller socialt samvær med underholdning, hvor der i denne sæson muligvis ikke vil blive serveret smørrebrød. Det vil fortsat være muligt at købe drikkevarer.
Der vil fremover ikke blive solgt fysiske billetter på Arenaskolen. Bankoplader er eneste undtagelse. De kan først købes på dagen forud for spillet, men tilmelding skal ske på hjemmesiden.

Se arrangementerne i programmet, du nu sidder med, og foretag derefter tilmelding og betaling på hjemmesiden. Har du brug for hjælp, er du velkommen i en af it-caféerne. Husk medlemskort og dine koder. Vi hjælper gerne. Åbningstider finder du bagest i dette program eller på vores hjemmeside.

TILBUD TIL DIG – EN DØR PÅ KLEM
Selv om de fleste frivillige i Ældre Sagen har måttet trykke på pause-knappen, har det ikke betydet total nedlukning som i starten af pandemien. Bestyrelsen praktiserer også i denne omgang ”En dør på klem” politikken i samarbejde med Greve Kommune. ”Tilbud til dig” aktiviteterne kan benyttes af alle. Primært hjemme hos dig. Måske kunne det være hjælp til opsætning af en lyskæde; hjælp til telefonens mange muligheder med nye apps eller andre elektroniske muligheder, som du ikke tidligere har stifte bekendtskab med. Vi hjælper gerne. Telefonnumre finder du bagest i bladet eller på hjemmeside.

Andre aktiviteter lader sig gennemføre under overholdelse af alle sundhedsmyndighedernes restriktioner og Ældre Sagens anbefalinger. Kreative kontaktpersoner har fundet holdbare løsninger, hvor hold er blevet delt op i mindre teams eller bliver afholdt forskudt. Stor tak for udvist fleksibilitet fra alle sider.

BEREDSKABSPLAN TIL EVENTUEOL SMITTESPORING
Alligevel har bestyrelsen fundet det relevant at udarbejde en beredskabsplan til eventuel smitteopsporing. Vi beder om, at brugerne af Ældre Sagen i Greves aktiviteter giver skriftligt tilsagn om at den oplyste mailadresse og telefonnummer må videregives til brug for smitteopsporing i påkommende tilfælde. Lykkeligvis har det endnu ikke været aktuelt, og det er vores inderlige håb, at det heller ikke bliver det.

Beredskabsplanen og erklæringen til brug for smitteopsporing kan læses og downloades fra hjemmesiden.

Bestyrelsen håber med disse tiltag at have udvist rettidig omhu. Det gælder også årsmødet 2021, der igen vil blive afholdt i Portalen – nemlig tirsdag den 16. marts 2021. Se beskrivelsen inde i bladet.

Lad os sammen bevare optimismen og igen mødes til hyggeligt og berigende samvær i det nye år og i hinandens selskab efterleve Ældre Sagens vision om et godt liv - hele livet.

God læselyst!

Anne Grethe Krogager

 

Sidst opdateret 25.02.2021

  • May Juulager Grandahl

    • Booking administrator
    • Formand i lokalafdelingen
    • Medlem af lokalafdelingens bestyrelse
    • PR og kommunikation
    • Webmaster
    • Ældre- og sundhedspolitik

    Mobil
    24818660