Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

01. september 2021: Årsmøde

Med et halvt års forsinkelse på grund af forhold i forbindelse med Covid-19 blev der afholdt årsmøde i Ældre Sagen, Hørning Afdeling. Ændringen af tidspunktet var ikke den eneste i forhold til tidligere årsmøder, det var lokaliteten for mødets afholdelse også, da det i år blev afholdt i Hørning Idrætscenter i stedet for som tidligere Hørning Sognegård på grund af usikkerheden om, hvorvidt vi måtte benytte Sognegården samt tidligere erfaringer med, at der er meget trangt med plads i Sognegården i forhold til den normale antal tilmeldte deltagere.

Om det var tidspunktet på året eller mødestedet, der gjorde udslaget i antal tilmeldte er uvist, men til dette årsmøde var der alene tilmeldt 96 deltagere - hvoraf 88 dukkede op – mod normalt op til 150, så der var god plads til alle, der som sædvanligt blev trakteret med kaffe/the og lagkage.

Selve årsmødet blev på sædvanlig måde afviklet under god ro og orden ledet af den valgte dirigent, Jørgen Naut. Såvel bestyrelsens beretning som regnskabet blev godkendt uden supplerende bemærkninger og alle valg til bestyrelse og suppleanter, der var genvalg, blev godkendt med akklamation. Fra en mødedeltager blev der endog givet udtryk for, at det altid var en fornøjelse af modtage det årlige aktivitetsprogram, der altid indeholdt gode og spændende muligheder.

Efter kaffepausen var der orientering om Flextrafik i Skanderborg Kommune ved 2 medarbejdere fra kommunens afdeling for Veje og Trafik. Der blev givet et ret så fyldigt indblik i mulighederne for at benytte såvel Flextur, Handicapkørsel, Patientkørsel som Flexbus, hvortil der ydes tilskud fra Skanderborg Kommune eller Region Midtjylland. Disse emner havde tilsyneladende stor interesse målt på, hvor mange der stillede supplerende spørgsmål til emnerne eller havde kommentarer i øvrigt.

Sidst opdateret 06.09.2021