Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

02. marts 2022: Keld og Hilda

Spisning og underholdning ved Keld og Hilda Heick

Hvad er det mon de har gang i der i Ældre Sagen Hørning? Her inviterer de til gratis spisning med 2 retter mad og drikkevare i Hørning Idrætscenter, og oveni lægger de så underholdning af Keld og Hilda. Er de ved at smide hele kassebeholdningen overbord? Nej, sandheden er jo bare den, at Ældre Sagen Hørning havde fået tildelt 58.000,00 kroner af en samlet pulje på 22 millioner kroner, som staten havde doneret til kulturelt og/eller underholdende indslag for sårbare ældre og andre ovenpå en periode med meget nedlukning på grund af Covid-19.

I hvert fald havde indbydelsen givet fuld interesse for at se, om det nu også kunne passe. Så stor var interessen, at de 200 pladser, der var mulighed for indenfor beløbsrammen, meget hurtigt blev overtegnet. Og på selve dagen fortsatte interessen, da de første gæster dukkede op allerede 1 time før det annoncerede starttidspunkt, kl. 12.30. Der var så yderligere afsat ½ time til, at gæsterne kunne finde sig til rette og få sig forsynet med drikkevarer. Men ventetiden blev fint udfyldt med livlig samtale ved bordene. Lidt forsinket kom så hovedretten på bordene. Kalvesteg med ovnbagte kartofler og gulerødder. Maden var for så vidt udmærket, men det var da vist et stykke tid siden, det havde været varmt. Også det blev modtaget positivt af flere, idet det jo blev konstateret, at det kunne være svært at holde maden varmt, når det skulle på en meget kold tallerken i et temmelig nedkølet lokale.

Så gik der desværre meget lang tid inden desserten - en i øvrigt udmærket æblekage – blev sat frem på buffeten, hvilket fik mange til at udfylde ventetiden med at gå efter kaffen, der på forhånd var stillet frem på buffeten. Nå, men så fik vi da afviklet både desserten og kaffen med småkager nærmest på en gang.

Nu var vi så nået frem til det punkt, som nok de fleste havde set frem til, nemlig at Keld og Hilda skulle gå på scenen. Det gjorde de så, under stor applaus. Deres optræden var egentlig aftalt til ca. 3 kvarter, men inden enden tog det, var der gået ca. 5 kvarter. Undervejs underholdt de med meget af Kelds bagkatalog på tekst og melodidelen, samt enkelte med tekst af Hilda. Herudover coverversioner af andres sange, bl.a. ”Four Jacks”. Indimellem blev det hele krydret med små anekdoter om deres mange år i underholdningsbranchen og med interne, gensidige smådrillerier til stor moro for alle gæsterne. Og de præsterede herudover at vise, at de i deres lidt fremskredne alder, evnede at hoppe mens de sang, uden at det kunne høres på sangkvaliteten. Temmelig imponerende. Alt i alt blev mødet med Keld og Hilda en rigtig god oplevelse for os alle.

Tekst: Søren Sørensen - Billeder: NissenKommunikation

Sidst opdateret 07.03.2022