Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

24. februar 2022: Frivilligaften

”Frivilligaften” på Perronen

Hvordan honorerer man en skare dedikerede frivilliges indsats igennem ikke bare et men to år i de mange forskellige aktiviteter, der arrangeres i Ældre Sagen, Lokalafdeling Hørning? Er det et par flasker vin eller en buket blomster? – Bestyrelsen kom frem til, at det måtte være på sin plads. at invitere til en sammenkomst, hvor alle registrerede 81 frivillige, havde mulighed for at være sammen til en hyggelig aften med god mad og drikke og et indslag af underholdning.

Derfor blev der udsendt indbydelser til alle til middag på Perronen. 38 tog imod indbydelsen, hvorved de fik mulighed for at nyde en 4-retters menu med 3 drinksbilletter. Jo, der var skruet lidt op for niveauet, nu da der på grund af Covid-19 og forsamlingsforbud, var gået 2 år siden, der havde været rigtig mulighed for at sig ”tak for indsatsen”.

Efter spisningen blev der serveret kaffe/the med småkager, der blev krydret med underholdende musik og sang af Keld Kortermann Sterlø, der i 3 kvarter vekslede mellem kendte numre, som kunne give anledning til at synge med, og hvis tekster gav ham stikord til at fortælle gode og muntre historier mellem sangene.

Og pludselig var den afsatte tid gået, og vi måtte bryde op efter nogle gode og hyggelige timer, hvor alle havde fået en god snak, god mad og underholdning, og herefter forhåbentlig er klar til at tage en tørn til endnu et år og gerne flere ud i fremtiden i Ældre Sagen Hørning.

Sidst opdateret 27.02.2022