Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

25. oktober 2023 - Spis Sammen

Efter tidligere vel gennemført ’Spis Sammen’ arrangement i Perronen, Hørning var Perronen igen valgt som rammen for dette efterårs ’Spis Sammen’. 115 personer havde taget imod tilbuddet om at spise sammen med andre denne aften, hvor deltagerne kl. 18 blev mødt af veldækkede borde med hvide duge og blomster. Så var den hyggelige stemning slået an.

Og den gode stemning fortsatte med livlig snak ved bordene kun afbrudt af, at man skulle rejse sig for at hente sin drikkevare for den udleverede drinkbillet og sin mad ved buffeten. Igen var maden rigtig god - prisniveauet taget i betragtning – hvor hovedretten bestod af flæskesteg med rødkål, brune og hvide kartofler, brun sovs og surt. Som dessert blev der serveret en rigtig god ris a la mande efterfulgt af kaffe/the med småkager. Alt dette mod en egenbetaling på kun 150 kroner.

Den muntre snak fortsatte så i øvrigt indtil ca. kl. 20, hvor Ingolf orienterede om mulighederne for rejser og ture med Ældre Sagen Hørning i sæsonen 2023/-24.

Vi var nu tæt på, at det hyggelige arrangement skulle ende, hvorfor forsamlingen blev opfordret til at slutte af med at synge en sang fra Ældre Sagens lille sanghæfte. Grethe takkede herefter forsamlingen for fremmødet og det hyggelige samvær.

Sidst opdateret 31.10.2023