Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

18. marts 2024 - Musik og Show der begejstrer

Underholdning ved Majbrit Post

Der var inviteret til underholdende musik og sang i Sognegården. I alt 80 personer havde taget imod ’invitationen’ om at blive underholdt med glade sange, både kendte og mindre kendte, og disse forventninger blev indfriet.

Majbrit Post, hvis rigtige efternavn er Adelvig, har været postbud i Aalborg i 25 år, hvilket har givet afsmittende virkning på hendes kaldenavn, som også er bibeholdt som kunstnernavn, efter hun i 2017 stoppede som postbud for at hellige sig interessen for musik, sang og underholdning.

Den 18. marts blev det så Hørnings tur til at få besøg af Majbrit Post. Og ganske som lovet fik vi serveret glade sange, hvoraf publikum blev opfordret til at synge med på de fleste. Og det skete så også. For der var fra starten god kontakt mellem publikum og den livlige og smilende Majbrit Post, der bevægede sig omkring - om ikke barfodet så dog i strømpesokker.

Hun havde efter eget udsagn mange flere numre på repertoiret, men ca. kl. 16 blev det markeret, at nu var der vist flere, der havde planer om sige ”tak for i dag”. Og så fik vi lige et par festlige ekstranumre.

Det er indtrykket, at alle gik hjem, en god oplevelse rigere.

 /sks

Sidst opdateret 20.03.2024