Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

13. maj 2024 - Palle Krabbe

”Åh Benny – et musikalsk kurbad om Benny Andersen”

Trods klar blå himmel og fuld sol var der alligevel 65 personer, der havde taget imod ’invitationen’ til at overvære det sidste arrangement i Hørning Sognegård i sæsonen 2023-24. Den 13. maj var nemlig dagen, hvor Palle Krabbe ville komme og underholde med sang, musik og historier af og om Benny Andersen, hvis sange måske mest er kendt via Poul Dissings fortolkninger af blandt andet ’Svantes viser’.

Jo, det blev da absolut et par festlige timer i selskab med Palle Krabbe, der på forskellig vis fik præsenteret, hvordan Benny Andersen via sin digtning får formidlet både det underfundige og det kærlige via sjove og rammende rim, underbygget med velvalgt musik. Måske nok et af de mest kendte af hans rim er vel nok: ”Fuglene flyver i flok. Når de er mange nok.” Det er da genialt.

Alt blev formidlet med godt humør af Palle Krabbe, der er en festlig herre samtidig med, at han er en god sanger og spillemand på både klaver og harmonika. Via omdelte sangtekster blev publikum opfordret til at synge med på flere af Benny Andersens kendte sange.

Alt i alt en fornøjelig afslutning på sæsonen 2023-24.

 

 /sks

Sidst opdateret 16.05.2024