Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Vågetjenesten har brug for dig

Vågetjenesten har brug for dig, der vil være vores nye koordinator-assistent
Vi er en meget engageret vågetjeneste, der dækker Randers, Purhus og Assentoft.
Er du god til at organisere, og brænder du for at hjælpe andre? Så er det måske lige netop dig, vi mangler som vores nye frivillige koordinator-assistent.
Vi er en stor vågegruppe med 22 frivillige vågere og flere på vej ind. Vi kører ud for at give tryghed til døende og deres pårørende i den allersidste svære tid. Vi brænder alle for at gøre en forskel. Vi der våger, sidder skiftevis hos døende 3-4 timer ad gangen, ofte aften og nat. 

Derfor har vi brug for lige netop dig, som bl.a. kan hjælpe med at passe vågetelefonen, planlægge vagterne og formidle vågetjenestens indsats. Du og vores koordinator Jannie arrangerer også månedlige møder og andre spændende aktiviteter for os.

Du er med til at afholde samtaler med nye mulige vågere og er med til at skabe gode trygge rammer for de frivillige i vågetjenesten. En af opgaverne som koordinator-assistent er at hjælpe med at gøre opmærksom på vågetjenesten. Derfor er det vigtigt, at du har mod på til at tage med vores koordinator ud på plejecentre, til hjemmeplejen, sygehuset og bosteder og tale med personalet og fortælle om, hvad vi tilbyder af hjælp.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kan bruge sociale medier, da vi også deler budskabet om vågetjenesten via fx Facebook. 

Vi forbereder dig godt til opgaven.

Du vil få et tæt samarbejde med Jannie og vi hjælper dig godt i gang. Du kommer på kursus for nye ledere i vågetjenesten og får løbende hjælp og sparring fra Ældre Sagens sekretariat. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ring eller skriv til vores koordinator:
Jannie Norrland på telefon 61704972 eller mail jannienorrland@gmail.com,
hvis du har spørgsmål eller vil høre mere.  

Sidst opdateret 02.10.2024