Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

3 dages tur til Jylland

Tilmelding til denne tur påbegyndes torsdag den 20. juni.

Ældre Sagen i Jylland.

Som Olsen-banden må også Ældre Sagen slå sine folder i hovedlandet, og det sker med afgang fra Sct. Bendts Kirkeplads fredag den 16. august 2024 kl. 06.00, hvor Edelskovbussen sætter kursen mod Storebæltsbroen og med passende pauser og kaffe med et rundstykke undervejs når frem til Regan Vest, koldkrigsanlægget i Skørping.

Efter frokost inddeles selskabet i hold på 10 og tages med på en 1,5 times rundvisning ad smalle passager, hvor det ikke er muligt at vende rundt eller tage et hvil undervejs, hvorfor turen ikke er for dårligt gående! Herefter er der mulighed for på egen hånd at besøge Maskinmesterboligen og udstillingsbygningen med dens lille biograf.

Senere fortsætter turen til Årslev Kro i Brabrand med indkvartering og middag.

Lørdag den 17. august kører bussen til Silkeborg, hvorfra der sejles til Himmelbjerget med ankomst kl. ca. 12.15. Her indtages frokosten bestående af sandwich, øl/vand eller vin, hvorefter der er god tid til på egen hånd at nyde det storslåede landskab, inden selskabet drager videre til Them, hvor rovfugleshow og bisonsafari venter.

Vel hjemkommet til hotellet bydes først på middag og siden en god seng at sove i efter en begivenhedsrig dag i det fri.

Søndag er godt nok hjemrejsedag, men det er ikke slut med de gode oplevelser, idet turen nu lægges om ad Moesgård Museum, hvor en guidet rundvisning på 60 minutter bringer deltagerne tæt på mennesket i såvel fortid som nutid. Også her bliver der tid til på egen hånd at udforske de spændende samlinger.

På færgen Aarhus-Sjællands Odde serveres buffet (eksklusiv drikkevarer), og efter en oplevelsesrig miniferie forventer man at være i Ringsted kl. 18.30.

Tilmelding til turen starter torsdag den 20. juni 2024 på Ældre Sagens kontor i Hyldegården,  Hyldegårdsvej 42, 2. sal med udlevering af kønumre fra kl. 09.00, max 2 pladser pr. nr.

Der er mulighed for at ringe til kontoret på 40200940 fra kl. 09.15 og få et kønummer med det forbehold, at turen på det tidspunkt kan være udsolgt.

Pris pr. person i dobbeltværelse 3.833 kr. tillæg for enkeltværelse 600 kr.

Prisen inkluderer bus, morgenmad, 3 x frokost, rundvisning, entre m.m. på Regan Vest, sejlads på Silkeborgsøerne, rovfugleshow, Bisonsafari, Moesgård Museum, færgeoverfart med buffet, overnatning og forplejning (minus drikkevarer) på Aarslev Kro og turhjælpere på hele turen.

Betaling opkræves af Ældre Sagens samarbejdspartner Edelskov Bus A/S.  

Sidst opdateret 06.06.2024