Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Ældre Sagen Bornholms cykelgrupper fejrer 7 års jubilæum 🚴‍♀️🚴‍♂️

29. maj 2024.
Den 29. maj 2024 blev en særlig dag for Ældre Sagen Bornholms cykelentusiaster markeret, idet de kunne fejre deres 7 års jubilæum. Cykelgrupperne fra Rønne, Nexø og Klemensker satte hinanden stævne i Harelykkeerne for at fejre denne milepæl.
Cykling er en af de bedste motionsformer for din krop. Dit hjerte og hele kredsløbet har stort gavn af den rullende motionsform, der sætter alle muskler og led i gang. (Foto: Bjørn G. Pedersen).
Cykling er en af de bedste motionsformer for din krop. Dit hjerte og hele kredsløbet har stort gavn af den rullende motionsform, der sætter alle muskler og led i gang. (Foto: Bjørn G. Pedersen).


Af Henning Kørvel, Ældre Sagen Bornholm

I løbet af de sidste syv år har disse cykelgrupper været et fast indslag i det bornholmske landskab, hvor medlemmerne har nydt de mange smukke ruter, som øen har at byde på. Cykelgrupperne, som er åbne for alle, inklusive el-cykler, kan tilbyde fællesskab og motion til øens ældre borgere.

Gæve cyklister
Jubilæet blev fejret med en særlig cykeltur, der tog de gæve cyklister gennem nogle af Bornholms mest naturskønne områder. Dagen bød også byde på socialt samvær og refleksion over de mange ture og oplevelser, grupperne har delt.

Knud Erik Thomsen fra Cykelgruppe Rønne, Bjørn G. Pedersen fra Cykelgruppe Nexø og Aksel Sonne fra Cykelgruppe Klemensker har alle spillet en central rolle i at lede og organisere turene, hvorfor de så frem til at fejre netop denne begivenhed med alle medlemmerne.

Aktiv livsstil
Ældre Sagen Bornholm har altid været en fortaler for aktiv livsstil blandt ældre, og cykelgrupperne er blot et eksempel på deres engagement i lokalsamfundet. Med syv år bag sig ser cykelgrupperne frem til mange flere år med motion, venskab og opdagelsen af øens skønhed.

For yderligere information om cykelgrupperne, læs mere her asbo.dk/cykel

Sidst opdateret 21.06.2024