Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Temadage


I PERIODER TAGER VI ET SÆRLIGT EMNE OP OG DISKUTERER DET.

Temadagene finder sted i Satellitten cirka hver anden tirsdag i perioden fra oktober til påske. Normalt afholdes de i Lokale 3, som du kommer til ved at gå op ad trappen og gennem køkkenet. Det kan nogle gange være en god idé at have sit eget udstyr med. Varigheden er forskellig, men typisk en times tid eller halvanden. Vi starter klokken 14.30, så man kan lige nå at besøge IT-caféen i Lokale 1 først, hvis man har brug for det!

I første halvår 2025 regner vi med at afholde følgende temadage:

21. januar: Kunstig intelligens

Der tales i denne tid rigtigt meget om kunstig intelligens, også kaldet AI (Artificial Intelligence). Kom og hør mere om, hvad det egentlig er for noget og hvorfor det netop er nu, det tales så meget om det. Hvad kan det bruges til? Hvad bliver det allerede brugt til? Hvordan kan du selv "lege" med det?

11. februar: Streaming - enten eller - eller både og?

Streaming åbner for en verden af uendelige muligheder, men det kræver kendskab til nogle værktøjer. Hør mere om disse værktøjer og hvilke muligheder, de giiver.

25. februar: Windows 10 abdicerer – længe leve Windows 11

Til efteråret ophører Microsoft med at understøtte Windows 10, og I stedet vil det kun være Windows 11, som er understøttet. Hvad betyder det for dig? Hvordan opgraderer du til Windows 11? Kan din pc overhovedet opgraderes? Eller skal du købe en ny pc? Hvordan finder du ud af det? Hvad nu, hvis du ikke vil lave noget om? Dette bliver afdækket på temamødet.

11. marts: MobilePay kan mere end du tror

Hør noget om, hvad MobilePay også kan – altså bortset fra at sende og modtage penge. Hvis du aldrig er kommet i gang med at benytte MobilePay, så er dette måske lige tidspunktet til at få øjnene op for, hvor smart det egentlig er.

25. marts: Hvordan kan sundhedsapps hjælpe mig i min hverdag?

Få et overblik over de vigtigste og mest anvendte sundhedsapps indenfor det offentlige og private område og få en bedre forståelse af, hvordan disse sundhedsapps kan være nyttige i hverdagen og i forbindelse med både sundhed og sygdom. Vi gennemgår de vigtigste apps og hvad de kan bruges til.

Ovenstående plan kan ændre sig, hvis der opstår behov for det, fx hvis myndighederne kommer med nye tiltag, der gør det fornuftigt at tage det op som et selvstændigt tema. I så fald melder vi ændringerne ud via Ældre Sagens nyhedsbreve. Alligevel kan det være en god idé at konsultere denne hjemmeside for ikke at risikere at dukke op til et andet tema, end man troede.

Tilbage

Sidst opdateret 31.01.2025