Kontor i Hvidovre C
Vi er glade for vores lokaler i Hvidovre C, som giver gode arbejdsforhold for de frivillige kontorhjælpere, der holder styr på tilmeldingerne til vores brede vifte af tilbud om arrangementer og aktiviteter og hjælper med mange andre praktiske ting.
Kontoret er åbent alle hverdage kl. 10-12 (ferieperioder undtaget). Du kan ringe til os om spørgsmål til medlemstilbuddene, og du er også meget velkommen til at besøge os. Vi vil også gerne hjælpe dig på vej, hvis du eller en pårørende har behov for at drage nytte af Ældre Sagens lokale omsorgstilbud.
Nogle betænksomme medlemmer har indleveret forskellige bøger til kontoret, som de mener kan komme andre til gode. Du er velkommen til at besøge os og se udbuddet og tage bøger med hjem – og måske aflevere bøger, du selv har i overskud.
Bogen ”Værd at vide” 2022
Det skal dog pointeres at bogen IKKE kan hjemlånes, men man er velkommen til at se og læse i bogen på kontoret i kontorets åbningstid. Der vil blive budt på en kop kaffe, og det er også tilladt at få en snak med vort kontorpersonale i det omfang tiden tillader det.
Mange møder og aktiviteter udenforkontortiderne
Der også liv i vores lokaler udenfor kontortiderne. Mange aktiviteter og møder pågår ugen igennem i lokalerne, og det har løst de problemer vi tidligere havde med få plads i egnede faciliteter. Blot mangler vi lidt bedre økonomisk opbakning fra kommunen på baggrund af, at vi selv betaler for rammerne for sociale aktiviteter.
Leder af kontoret i Hvidovre C. er John Ankergaard Hansen. Hans gode hjælpere er: Anny Merete Hansen, Birgit Christensen, Birthe Byrialsen, Diane Brunum, Jeanette Larsen, Lene Heilvang, Lise-Lotte Dørge, Lone Jørgensen, Birgit Hansen,Birte Wael og Lis Holm-Nielsen.
Lidt historie
Da Ældre Sagen i Hvidovre blev stiftet i 1986, blev administrationen de første år klaret fra formandens private adresse. I 1992 lejede man et kælderlokale på Høvedstensvej 38. Det blev i 1996 afløst af et kælderlejemål i Spurvegården. Fra 2005 blev kontoradressen Hvidovre Enghavevej 25, hvor Ældre Sagen selv betalte for en ombygning. I 2003 lykkedes det at få Hvidovre Kommune til at stille lokaler til rådighed i den tidligere Strandmarkens Skole, omdøbt til Strandmarkens Fritidscenter. Men også her blev udfoldelsesmulighederne for trange, så der blev derfor presset hårdt på for at få stillet nye lokaler til rådighed. Det resulterede i, at Ældre Sagen for egen regning måtte leje de nuværende lokaler i Hvidovre C. Men disse lokale er det blevet muligt at servicere medlemmerne langt bedre med daglig åbningstid alle hverdage, ligesom en del klubaktiviteter kan finde sted her.
Vi har også samlet en del arkivmateriale her. Har du interesse i oplysninger om Ældre Sagens historie, kan du besøge kontoret og spørge dig for, også hvad angår tidligere udsendte medlemsblade. Bl.a. kan du læse det lille 25 års jubilæumsskrift, der blev udgivet i 2013.
Formænd for Ældre Sagen i Hvidovre:
Wilhelm Rieck, 1988-1996
Poul Erik Hansen, 1996-1997
Jens Jørgen Søndergaard Larsen, 1998-1999
Erik Brandt, 1999-2009
Thomas Thomsen, 2009-2017
Flemming Skouboe, 2017-2021
Vivian Ensgaard Markussen 2021-
Æresbevis
Følgende har modtaget Landsforeningen Ældre Sagens ærebevis:
Anne Lise Fejerskov Pedersen
Erik Brandt
Inge Brandt
Gurli Jensen
Jørgen Christensen
Thomas Thomsen 2017
Birthe & Bent Nielsen 2019
Vi har også en sang
Ældre Sagen i Hvidovre har også en sang, som bl.a. er afsunget ved lokalforeningens årsmøder. Ophavskvinde til sangen er Eva Tvernø.
Melodi: Kathinka, Kathinka ….
1. I Hvidovre har vi en god Ældre Sag
her kan man jo få mange venner,
hvis tiden den synes lidt lang for din dag,
så er det jo her mange ender.
Så læs blot ”Det Sker”, der står alt, hvad vi har
og ringer du til os, så får du et svar,
du altid er velkommen, når du er klar
i Hvidovre hos Ældre Sagen.
2. At sidde alene og glo på TV
så mærker man sine skavanker,
næh, sammen med andre en masse kan ske
og positiv bli’r dine tanker,
så kom op af stolen, det gi’r livsværdi
og gør kun de ting, som du rigtig kan li’
humøret er højt her i vores regi,
i Hvidovre hos Ældre Sagen.
Sidst opdateret 27.05.2024