Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Foredrag og møder

2025.04.01 Hvad blev der af Jyllinge Egnsspil?

Som en slags efterfølger af de berømte Jyllinge Ålefester i 1970´erne, blev Jyllinge Egnsspil etableret i 1990. Der blev opført i alt 10 egnsspil frem til 2008. Kom og hør Annelise Christoffersen, forfatteren bag de fleste, fortælle den spændende historie og om, hvordan det gik til.

Tilmelding

Tilmelding starter d. 05.03.2025 kl. 10.00

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

50 kr., foredrag inkl. kaffe/te og kage

Hvornår

01.04.2025 kl.15.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge

Beskrivelse

Hvad blev der af Jyllinge Egnsspil?

Tirsdagsforedrag den 1. april 2025 kl. 15.00 i Værestedet Jyllinge

Annelise Christoffersen beretter denne eftermiddag om Jyllinge Egnsspils historie.

Har du boet i Jyllinge i de sidste 40-50 år, husker du sikkert Ålefesterne, der gjorde Jyllinge kendt i det ganske land i årene 1969-1979. Og hvem husker ikke sloganet ”Der er vrid i Jyllinge Ålefest”. Ålefesterne stoppede i 1979 og der skulle gå nogle år, til vi i 1990 fik Jyllinge Egnsspil som en slags efterfølger. 

I 1984 blev Gundsø Amatør Scene stiftet, og folkene bag etablerede i 1990 Jyllinge Egnsspil og gennemførte i de efterfølgende år 10 egnsspil frem til 2008. Annelise Christoffersen var forfatteren bag de fleste.

Jyllinge Egnsspil blev opført hvert andet år og mange husker måske “Jydeslaget”, Dansen på Eskildsø, “Valsen om Jyllinge” og “Jyllinge der var engang”. I alt 10 forestillinger i løbet af 18 år.

Annelise Christoffersen fortæller den spændende historie om Egnsspillenes tilblivelse, om personerne bag det hele og om bryderierne med kommunen om, hvor Egnsspillene kunne opføres.

Arrangement tilrettelagt af Birgit Parkhøi

Pris kr. 50,- inkl. kaffe og kage.

Billetter sælges fra onsdag den 5. marts 2025 på kontoret kl. 10.00 - 13.30 samt online fra samme dag fra kl. 10 og døgnet rundt her på hjemmesiden.

Når der bliver åbnet for billetter "online", bliver der vist en rød knap for ”Tilmeld” ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen.*

Knappen vil være synlig og tilmelding kan foretages, indtil alle udbudte deltagerpladser er booket eller udbuddet tages af fx ved sidste frist for tilmelding. Når det sker, forsvinder tilmeldingsknappen ved arrangementet.

Det er en forudsætning for online tilmelding, at du har har en e-mailadresse registreret i Ældre Sagens kundesystem senest ved tilmeldingen. Har du ikke en e-mailadresse, kan tilmelding ske en onsdag kl. 10-13.30 på Kontoret i Værestedet.

*) Vejledning ved on-line-tilmelding:

Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Er din e-mailadresse ikke allerede registreret hos os, skal du indtaste denne for at kunne fortsætte tilmeldingen. Hvis dit telefonnummer mangler eller er forkert eller den viste e-mailadresse er forkert, bedes du indtaste korrekte data.

Ved køb af billetter kan betalingen gennemføres ved benyttelse af MobilePay eller et af følgende betalingskort: Dankort, VISA kort, VISA/Dankort, MasterCard eller Mastroe. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen på skærmen.

Du modtager som afslutning på din tilmelding en e-mail, der bekræfter din tilmelding og er din digitale billet til et arrangement.

 

Offentliggørelse af billeder
Som led i vort PR-arbejde tager vi løbende billeder ved vore arrangementer – herunder situationsbilleder med publikum. Offentliggørelse sker ofte på lokale Facebook-sider

Hjemmeside udgivet af Carit Pedersen 10.7.2024