Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få 50% rabat på kogebøger

Lige nu kan du vælge blandt 12 kogebøger fra Mussmann Forlag med 50% rabat - Så mangler du lidt inspiration til opskrifter, så finder du helt sikker noget her.

Samarbejdspartner

Muusmann Forlag

Rabat

Spar 50% på udvalgte kogebøger fra forlaget Muusmann.

Bemærk

Tilbuddet gælder til og med  18.08.2024.

Fragt

Fragt fra 45,00 kr.

Fri fragt ved køb for mere end 499 kr.

Kogebøger fra Muusmann Forlag med 50% rabat

Min svampebog - Lektor i madkundskab, madanmelder og madjournalist Helle Brønnum Carlsen udforsker dybdegående svampenes historie, varianter og karakteristika og fremhæver et udvalg af spiselige svampe, der findes i både naturen og handlen i Danmark. Fra champignon til trøffel, karljohan, kantarel og mange flere. Kok Casper Sundin, med erfaring fra innovative køkkener som Søllerød Kro, formel B, Nordlandet og Kadeau, bidrager med opskrifter på lækre retter med de forskellige svampe.

Min dessertbog - Mange dessertbøger fokuserer primært på opskrifter, hvilket kan resultere i, at du har flere bøger på din kogebogshylde med lignende indhold. Denne bog tager en anderledes tilgang. Den starter med grundingredienserne til desserter og fungerer også som et opslagsværk, der kan inspirere dig til at skabe dine egne søde kreationer. Selvfølgelig indeholder bogen også opskrifter.

Wagyu - Mange folk vil rigtig gerne smage det eksklusive wagyu-kød, men ikke alle tør kaste sig ud i det. Verdens bedste kød er som regel forbundet med en lang række spørgsmål. Hvordan får jeg den ultimative smagsoplevelse? Hvordan vælger jeg den rette udskæring? Hvordan får jeg det maksimale ud af fx én enkelt wagyu-ribeyebøf, så intet går til spilde?

Skærekager deluxe - Skærekager deluxe er en smuk og praktisk kagebog fyldt med nemme opskrifter på saftige skærekager, chokoladebrune brownies samt uimodståelige tærter, snitter og sødt bagværk. Alle kagerne i bogen er kreativt bagt i den samme store firkantede bageform, hvilket gør det enkelt og overskueligt for alle at gå i gang med opskrifterne med det samme. Du behøver ikke købe nyt bageudstyr for at følge bogens opskrifter – du har sandsynligvis allerede en bageform på 33 x 23 cm i dit køkkenskab.

Mad i fad - Bogen indeholder nemme opskrifter på velsmagende, sund og hjemmela­vet mad til alle, der sætter pris på god mad. De flere end 60 opskrifter om­fatter morgenmad/brunch, hovedretter (fisk, fjerkræ, kød eller vegetariske og veganske retter) samt desserter. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er nem at lave i en travl hverdag.

Italiens fantastiske hvidvine - Hvis du søger ekstraordinære og unikke vinoplevelser, bør du overveje at vælge vine fremstillet af indfødte druesorter fremfor de traditionelle valg. Italien, med sin enorme diversitet af druesorter, er et utroligt fascinerende og mangfoldigt vinland. Her finder du mange unikke druesorter og lokale vintraditioner, som tilbyder en spændende variation af vine.

Grøn verdensmad - Grøn verdensmad inviterer dig på en fascinerende kulinarisk rejse gennem nogle af verdens mest eksotiske køkkener – fra de afsidesliggende mexicanske provinser, over Australiens ørken til Indiens livlige og pulserende gadekøkkener – med lækre retter, der alle er kødfrie.

Eventyrlige kager - Bogen følger en grundlæggende tre-komponent-formel, som typisk er alt, hvad der skal til for at skabe en fuldendt kage. Uanset om det er en marcipanbund, æblemousse og ristede mandler, eller kransekage, ganache og karamel, passer det ind i denne regel. Opskrifterne er enkle at følge, så alle kan være med, når der skal laves lækre drømmekager.

Havtorn 3 - I 2014 udgav Kim Gravenhorst sammen med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, "Havtorn – Nordens citron." Allerede året efter fulgte "Havtorn – Desserter, kager og søde sager." Da den første bog kom ud, var man nødt til at besøge specialforretninger eller plukke selv for at få fat i havtorn. Det har ændret sig, og i dag kan man finde havtorn i frysedisken i de fleste fødevarebutikker. Samtidig er den generelle viden om havtorn øget betydeligt, og de fleste ved nu, at havtorn er meget sundt, og at et enkelt bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin.

Smagens mester Michel Michaud - Michel Michaud, kendt som smagens mester, deler passioneret sine tanker om råvarer, kvalitet og sit klassiske køkken. Gennem en række sanseoplevelser tager han læserne med på en rejse gennem naturen, havet og skoven, samt til producenter og markeder og ind i køkkenet. Her kombineres elementerne i den store velsmag, der har præget Michel Michauds køkken i over 50 år.

Morgenmad - "Morgenmad" indeholder 69 enkle og lækre opskrifter, der vejleder dig til hurtige morgenmåltider på farten, veggie-morgenmad, morgenmad til mange, tømmermændsmorgenmad, morgen­cocktails og mange andre tænkelige morgenmåltider. De fleste opskrifter kan laves på blot 2-15 minutter.

Hyben - Hyben er en vitaminrig bombe af smag og næring, og denne danske kogebog er den første af sin slags med fokus på hyben. Den præsenterer 37 lækre opskrifter med hyben til alle måltider i løbet af dagen samt til det basale køkken og søde sager. Alle opskrifter er veganske og fri for raffineret sukker, og de fleste er desuden glutenfri. Bogen indeholder også praktiske tips og tricks til nem udvinding af hybenkernerne.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 16 16 72

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud