Få Nytårsmenuen 2024 leveret til døren
Nu tilbyder Meyers muligheden for at få den komplette nytårsmenu 2024 leveret lige til døren - klar til at varme og servere hjemme til en festlig afslutning på 2024. Alt er hjemmelavet og tilberedt med kærlighed til håndværket og den gode smag. Få 15 % som medlem af Ældre Sagen.
Samarbejdspartner
Rabat
3-retters nytårsmenu
Medlemspris 339,15 kr. pr. person. Normalpris 399 kr.
4-retters nytårsmenu
Medlemspris 412,15 kr. pr. person. Normalpris 499 kr.
Levering
Nytårsmenuen leveres d. 30. december i hele landet, fastland og brofaste øer, i tidsrummet 8.00-16.00.
Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. Maden leveres i engangsemballage.
- Levering på Sjælland 125 kr.
- Levering på Fyn og i Jylland 195 kr.
Afhentning:
Nytårsmenuen kan afhentes d. 31. december
- Meyers Køkken København på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn
- Brasserie Post, Postbygningen, Øster Allé 1, 2100 København Ø
- Meyers Bageri på Gammel Kongevej 107. 1850 Frederiksberg C
- Restaurant Sult på Vognmagergade 8 B, 1120 København K
- Meyers Spisehus på Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby
- Meyers Køkken Aarhus på Sletvej 34, 8310 Tranbjerg
Det er gratis at afhente din nytårsmenu.
Tilbuddet
Du kan bestille minimum 2 kuverter.
Bestil nytårsmenuen senest d. 27. december kl. 12.00 for levering til døren.
Bestil nytårsmenuen senest d. 28. december kl. 12.00 for afhentning på en af de udvalgte afhentningssteder.
Nytårsmenu 2024 - bestil hos Meyers
Lad Meyers kokke gå i køkkenet for dig på årets sidste aften, så du kan nyde en flot nytårsmenu sammen med dine kære. Alt er hjemmelavet fra top til bund med udvalgte delikatesser og godt håndværk i centrum.
Maden leveres lige til din hoveddør, så du på dagen blot skal varme, anrette og serverer menuen for dine feststemte gæster. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% på nytårsmenuen.
Meyers tilbyder årets nytårsmenu som en 3- eller 4-retters menu.
Glæd jer bl.a. til:
- Bisque af danske strandkrabber med fyld af kammusling, hjertemusling og glaskål
- Dansk, økologisk oksemørbrad serveret med pommes rösti og syltede kantareller
- Mørk chokoladebrownie med syrlig solbærkompot, solbærmousse og sprød crumble
4. ret:
Torsk pocheret i sødmælk på en bund af smørbagt hvidkål med en sauce på brændt kål og brunet smør
Er du lun på det grønne, tilbyder vi også en vegetarisk nytårsmenu fuld af saft og kraft fra planteriget.