- Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
- Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage.
- Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
- Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
- Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, gavekort, eller særlige dagstilbud.
- Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere og ej heller betales med gavekort.
Fransk bistro i hjertet af København
Restaurant Gabrielle er en autentisk fransk bistro, der er beliggende på Vestergade i hjertet af København. Her lægges der stor vægt på brugen af kvalitetsråvarer, og menuen er skabt med fokus på at fremhæve sæsonens friske smage.
Samarbejdspartner
Hvilke dage gælder tilbuddet
Mandag - Lørdag.
Rabat
Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
Betingelser
Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.
Bemærk
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.
Om Restaurant Gabrielle
Restaurant Gabrielle er en autentisk fransk bistro, der er beliggende på Vestergade i hjertet af København. Her lægges der stor vægt på brugen af kvalitetsråvarer, og menuen er skabt med fokus på at fremhæve sæsonens friske smage. Restauranten stræber efter at opretholde en stærk forbindelse mellem de traditionelle franske normer og de mere nuancerede og moderne tendenser, som har vundet frem henover de seneste år, og som er garant for en udsøgt smagsoplevelse.
På Restaurant Gabrielle er brugen af gode lokale råvarer en vigtig del af køkkenfilosofien. Køkkenchefen, Emil Eshardt-Nielsen er altid på udkig efter de bedste ingredienser, og der lægges stor vægt på at anvende råvarer, der er i sæson.
Restauranten lægger stor vægt på at vælge leverandører, der prioriterer dyrevelfærd. Et eksempel er SpisMinGris, hvor ansvarlighed og kvalitet går hånd i hånd, og som leverer kødet til restauranten. Når det kommer til det grønne, får de langt det meste fra lokale producenter, herunder Kiselgården, der kun ligger en kort køretur fra restauranten. Her prioriteres sæsonens friske smage og naturens egen påvirkning på produktet. Derudover kommer havets goder fra Fiskerikajen, hvor den er skånsomt fanget og leveret frisk hver dag.
Disse kvalitetsrige råvarer danner grundlaget for autentiske og velsmagende franske retter, som er omdrejningspunktet for Gabrielle.