Apropos, der er ikke noget kød i
Det plantebaserede køkken vinder frem hos mange af os, fordi det både er sundt og bæredygtigt, men også fordi det smager rigtig godt.
Samarbejdspartner
Rabat
Få 25% rabat på ''Apropos, der er ikke noget kød i''
Som medlem af Ældre Sagen får du bogen til 246,75 kr. (Normalpris 329 kr.)
Fragt
Fragt 49 kr. til pakkeshop eller hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 250 kr.
Bestil senest 20. december for at være sikker på levering inden jul.
Om bogen
Det plantebaserede køkken vinder frem hos mange af os, fordi det både er sundt og bæredygtigt, men også fordi det smager rigtig godt.
I ”Apropos, der er ikke noget kød i” tager Maria vores kendte retter fra hverdagen og giver dem et plantebaserede tvist. Så det bliver opskrifter, som også kødspisere vil elske, og det er uden erstatninger og til sætningsstoffer.
Du vil over hovedet ikke mangle kødet eller lægge mærke til, at det ikke er der. Alle opskrifter er nemlig veganske, men de er skabt med så stor smag, at når dine gæster har slikket deres tallerkner rene, kan du sige: ”Apropos, der er ikke noget kød i.”
Maria Engbjerg står bag den succesfulde blog og instagram profil Vanløse Blues – og faktisk en af de første mad influenserne i Danmark. Hun er ejer af en populær restaurant og har flere kogebøger bag sig. Hun er også fast tv-kok på Go’ Morgen Danmark på TV2.