Bøf & Portvin - ophold på Frederik VI’s Hotel
Frederik VI’s Hotel slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse. De glæder sig til at byde velkommen til en forrygende aften, denne gang både fredag d. 7/3 og lørdag d. 8/3.
Samarbejdspartner
Rabat
Medlemspris
Enkeltværelsestillæg
Tilkøbsmuligheder
Opholdet inkluderer
- 4 retters menu samt afstemt portvinsmenu fra portvinshuset Churchills
- 1 overnatning i standard dobbeltværelse
- Stor morgenbuffet
Aftenens menu er følgende:
Kuller – rødbeder – vagtelæg – sennep – persille - peberrod
Oksemørbrad – syltet selleri – morkelsauce – østershatte fra vores lokale mikrogrønt producent – kartoffelfondant og brunet smør – grillet rødder – urter
Hotellets oste med hjemmegjort garniture og knækbrød
Kirsebær – vanilje – chokolade – kakao - kiks på kirsebær
Tilbuddet
En uforglemmelig aften med saftige bøffer og udsøgte portvine!
Frederik VI’s Hotel slår atter dørene op for endnu en Bøf & Portvinsaften fuld af forkælelse. De glæder sig til at byde velkommen til en forrygende aften, denne gang både fredag d. 7/3 og lørdag d. 8/3.
Begge aftener er der besøg af Jaoa Afonso, fra portvinshuset Churchill, som vil fortælle om de portvinen der serveres.
I øjeblikket udvælges de portvine, som passer bedst til menuen. De valgte portvine, vil senere blive synliggjort under menuen her på siden.
“Kometen i Oporto Churchill Graham Lda. Grundlagt I 1981 af Johnny Graham, på et tidspunkt hvor flere portvinshuse gik fra at være familieejede huse til de store multinationale grupper. Churchill Graham Lda. har fået et hav af begejstrede anmeldelser og hører ubestridt til eliten.
Uanset hvilken Churchill Port der nydes, er det altid tale om klasse A vin. Churchills er i dag det eneste Portvinshus, der udelukkende anvender druer fra ”Grade A” marker til samtlige Ports.”
Leverandør af vine og portvine er endnu engang Oskar Davidsen.